Relaties en scheiden

Een relatie begint leuk. Later wisselen fijne en minder fijne periodes elkaar vaak af. Dat is heel normaal. Maar soms ontstaat er blijvende spanning.

Twijfel je over je relatie en weet je niet wat je moet doen? Gaan jullie uit elkaar en weet je niet wat je allemaal moet regelen? Hebben jij en je ex nog steeds ruzie en komen jullie er samen niet uit? Lees dan verder!

Je vindt hier: - tips om je relatie te verbeteren; - tips hoe je het de kinderen vertelt dat jullie uit elkaar gaan; - tips hoe je het je kinderen makkelijker maakt wanneer jullie uit elkaar gaan of al zijn; - tips om minder ruzie te maken; - een handige checklist met wat je allemaal moet regelen als je uit elkaar gaat en die jullie kan helpen om samen goede afspraken te maken.

Heb je meer hulp nodig? Woon je in Stadshagen, Westenholte, Aa-landen of Holtenbroek en heb je kinderen? Dan kun je ook een afspraak maken met het Relatie- en Scheidingsteam Zwolle. Woon je in een andere wijk in Zwolle? Of heb je geen kinderen? Bel ons gerust. Als dat kan, helpen we je graag! En anders verwijzen we je naar een andere plek voor hulp. Je kan contact met ons opnemen door hieronder naar ‘Relatie- en Scheidingsteam Zwolle’ te gaan.

Het Relatie- en Scheidingsteam Zwolle is van de gemeente Zwolle. Het is een betrokken en ervaren team van onafhankelijke professionals. Onze hulp is gratis.

Wij staan klaar voor jou en je gezin!